Blog

31. Oct, 2016

Som ni ser så är vårt bloggande inte så effektivt :-).

11. Sep, 2013

Nu har Honeyfly godkänt på vattenprov också. Min duktiga lilla tjej. 4 prov på 6 månader och godkänd på alla. Nu är första delmomenten avklarade, dax att planera för vidare träning och prov, spännande. En ny valpkurs har precis börjat och det är så mysigt att få gosa med alla söta valpar. Snart är det dax att börja sätta ut våra fasaner som har stått på tillväxt. Hoppas att några överlever rovfåglar och rävar. 

2. Sep, 2013

Nu har vi varit på jaktprov igen. Den här gången var vi i Strängnäs och provet var ett nybörjarprov A. Honeyfly skötte sej exemplariskt och blev godkänd. Med oss var också vår träningskamrat Kicka Olofsson med sin duktiga huns Ojsan som också blev godkända. Två glada förare var det som efter en lång dag åkte hem med ett flin på läpparna. En trevlig dag fick vi!!

28. May, 2013

Tahla, Tadita och Honeyfly blev godkända på viltspårprov. Våra duktiga tjejer. Vår son Pontus tränar Tadita och han fick beröm av domaren...STOLT mamma!!!

27. May, 2013

Helgen har gått i utställningens tecken. På lördagen var vi till Österbybruk med Thala. Hon blev bästa valp. På söndagen ställde vi ut grannens dalmatiner. Hon fick ett excellent och blev 3:dje bästa tik. I helgen som kommer blir det vardagslydnadskurs. Det ser vi fram emot!!